Hola montse¡¡ cierto, fui prsa de la desidia, pero aqui si se encuentran buenas fotos interesnte serie esta del queso, muy ilustrativa saludos brujos compañera yo tambien me perdi tus buenas creaciones saludos brujos
corre corre que la tardor s’acaba !!!! jejeje Ostres Montse, sort que ara per ara als blogs no tenen olor, de ser així no podria suportar mirar el teu, aisssss saps que succeeix? Doncs que no m’agrada en general el formatge i molt menys la seva olor, així que aprecio molt les teves presentacions però a contrari de la resta de comentaristes em salto les alabances al formatge. La propera sèrie que siguin embotits que m’agraden mes !!! jejejeje Un petonas bonica !!!!
Me ha encantado la serie, porque me gusta conocer los procesos artesanales de cualquier cosa, y me gusta mucho como has destacado los elementos que se emplean, esos cucharones de cobre, las tinas de madera... y mmm, un buen vino, pan y mantequilla salada de Bretaña, acompañan este manjar. Soy mas de curados, pero...ehhhh, que me apunto a todo!
Com m´agradaria de probar una porciço petita, perque aquest gran formatge es te que saborejar molt be, gracies per la classe de com fer formatge!!! Seguim en contacte, una fort abraçada.
hola Montse, preciosa esta serie del queso, le hacen ver a uno el autentico valor de las cosas, el trabajo que hay detras, la dedicacion y como en este caso el arte. todo eso lo consigues transmitir con la cámara. me gustaron mucho. gracias tb por tus comentarios.
17 comentaris:
El proces perfecte, les fotos genials.....¿quand ens menjem el formatge?
mmmmmmmmmm!
Yo estoy con Enric!
Cuándo?
Yo pongo el vino!
Un besito, Montse!
Hola montse¡¡ cierto, fui prsa de la desidia, pero aqui si se encuentran buenas fotos
interesnte serie esta del queso, muy ilustrativa
saludos brujos compañera
yo tambien me perdi tus buenas creaciones
saludos brujos
Si el queso es tan bueno como las fotos, quiero probar un pedacito ;-)
Saludos, Montse.
Antón.
As fotos estão perfeitas e a lição de fabrico bem documentada, vou experimentar eh eh
Vaya pedazo de serie que nos has mostrado, sabes lo que me dispongo a hacer ahora? pues a comer un trozito de buen queso...¿gustas amiga? jejejejeje.
Un besito con sabor a buen quesito, guapaaaaaaaaaaaaa!!!!
corre corre que la tardor s’acaba !!!! jejeje
Ostres Montse, sort que ara per ara als blogs no tenen olor, de ser així no podria suportar mirar el teu, aisssss saps que succeeix? Doncs que no m’agrada en general el formatge i molt menys la seva olor, així que aprecio molt les teves presentacions però a contrari de la resta de comentaristes em salto les alabances al formatge.
La propera sèrie que siguin embotits que m’agraden mes !!! jejejeje
Un petonas bonica !!!!
Muy bonita esta serie, todo tan artesanal...apetece probarlo.
Un abrazo, Montse.
Me ha encantado la serie, porque me gusta conocer los procesos artesanales de cualquier cosa, y me gusta mucho como has destacado los elementos que se emplean, esos cucharones de cobre, las tinas de madera... y mmm, un buen vino, pan y mantequilla salada de Bretaña, acompañan este manjar. Soy mas de curados, pero...ehhhh, que me apunto a todo!
Tot ben artesanal.Com s'haurien de seguir fent moltes coses,però...els temps canvien.I amb ell va canviant tot. Cap a millor o pitjor...
Salut!
Suposo que desprès ens el deixaràs tastar, eh? jejeje
Mare meva, que a mi m'agrada molt el formatge!! :-))
Després les hauriem de mirar totes juntes, és com un magnífic documental :-)
Petons!!!
Lá venho eu aqui, de novo,para beber a minha dose de magia que as tuas fotos sempre me oferecem.
Um abraço
Se m'està fent la boca aigua nomes de pensar en aquest formatge, una imatge molt nitida amb una llum molt càlida.
Una abraçada
Has treballat molt durant la meva absència, ets incansable... felicitats, Franki
Com m´agradaria de probar una porciço petita, perque aquest gran formatge es te que saborejar molt be, gracies per la classe de com fer formatge!!! Seguim en contacte, una fort abraçada.
hola Montse, preciosa esta serie del queso, le hacen ver a uno el autentico valor de las cosas, el trabajo que hay detras, la dedicacion y como en este caso el arte. todo eso lo consigues transmitir con la cámara. me gustaron mucho. gracias tb por tus comentarios.
Hola Montse
Sóc un venedor de formatge.
Ara, després d'un deliciós preparat per enviar, per tal que em venc. Crec que aquest formatge tingui èxit al Brasil.
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