Un món de petites il.lusions.

dimarts, de novembre 25

ÚLTIM PAS



La llet gota a gota, es va escolant dels contenidors de fusta

i aviat estarà convertida en el saborós fotmatge blanc.
Stoswihr - L'Alsàcia.

17 comentaris:

enric ha dit...

El proces perfecte, les fotos genials.....¿quand ens menjem el formatge?

Lena yau ha dit...

mmmmmmmmmm!

Yo estoy con Enric!

Cuándo?

Yo pongo el vino!

Un besito, Montse!

fotosbrujas ha dit...

Hola montse¡¡ cierto, fui prsa de la desidia, pero aqui si se encuentran buenas fotos
interesnte serie esta del queso, muy ilustrativa
saludos brujos compañera
yo tambien me perdi tus buenas creaciones
saludos brujos

Antón de Muros ha dit...

Si el queso es tan bueno como las fotos, quiero probar un pedacito ;-)

Saludos, Montse.

Antón.

Miguel Almeida ha dit...

As fotos estão perfeitas e a lição de fabrico bem documentada, vou experimentar eh eh

Sara ha dit...

Vaya pedazo de serie que nos has mostrado, sabes lo que me dispongo a hacer ahora? pues a comer un trozito de buen queso...¿gustas amiga? jejejejeje.

Un besito con sabor a buen quesito, guapaaaaaaaaaaaaa!!!!

M.TeReSa ha dit...

corre corre que la tardor s’acaba !!!! jejeje
Ostres Montse, sort que ara per ara als blogs no tenen olor, de ser així no podria suportar mirar el teu, aisssss saps que succeeix? Doncs que no m’agrada en general el formatge i molt menys la seva olor, així que aprecio molt les teves presentacions però a contrari de la resta de comentaristes em salto les alabances al formatge.
La propera sèrie que siguin embotits que m’agraden mes !!! jejejeje
Un petonas bonica !!!!

Anònim ha dit...

Muy bonita esta serie, todo tan artesanal...apetece probarlo.
Un abrazo, Montse.

Vive Malabar ha dit...

Me ha encantado la serie, porque me gusta conocer los procesos artesanales de cualquier cosa, y me gusta mucho como has destacado los elementos que se emplean, esos cucharones de cobre, las tinas de madera... y mmm, un buen vino, pan y mantequilla salada de Bretaña, acompañan este manjar. Soy mas de curados, pero...ehhhh, que me apunto a todo!

Conso Triay Coll ha dit...

Tot ben artesanal.Com s'haurien de seguir fent moltes coses,però...els temps canvien.I amb ell va canviant tot. Cap a millor o pitjor...
Salut!

Assumpta ha dit...

Suposo que desprès ens el deixaràs tastar, eh? jejeje

Mare meva, que a mi m'agrada molt el formatge!! :-))

Després les hauriem de mirar totes juntes, és com un magnífic documental :-)

Petons!!!

eu ha dit...

Lá venho eu aqui, de novo,para beber a minha dose de magia que as tuas fotos sempre me oferecem.

Um abraço

Jordi Vargas ha dit...

Se m'està fent la boca aigua nomes de pensar en aquest formatge, una imatge molt nitida amb una llum molt càlida.
Una abraçada

Imagine Photographers ha dit...

Has treballat molt durant la meva absència, ets incansable... felicitats, Franki

Anònim ha dit...

Com m´agradaria de probar una porciço petita, perque aquest gran formatge es te que saborejar molt be, gracies per la classe de com fer formatge!!! Seguim en contacte, una fort abraçada.

Ripley ha dit...

hola Montse, preciosa esta serie del queso, le hacen ver a uno el autentico valor de las cosas, el trabajo que hay detras, la dedicacion y como en este caso el arte. todo eso lo consigues transmitir con la cámara. me gustaron mucho. gracias tb por tus comentarios.

Unknown ha dit...

Hola Montse

Sóc un venedor de formatge.

Ara, després d'un deliciós preparat per enviar, per tal que em venc. Crec que aquest formatge tingui èxit al Brasil.

Arxiu de posts

Etiquetes

Els amics que em visiten...