Llesca de pa torrat per degustar el suc que s'obté de l'oliva un cop molta.
Un món de petites il.lusions.
Dades personals
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Arxiu de posts
Etiquetes
colors
(617)
Curiositats
(571)
Art
(210)
Artesanies
(197)
Flors
(184)
Arquitectura
(183)
L'aigua
(166)
Íntimes
(159)
Natura
(123)
El Mar
(115)
Tradicions
(108)
Fusta
(105)
Reflexions
(101)
Pedra treballada
(83)
Animalets
(78)
Desitjos
(73)
L'hort
(70)
Homenatge
(65)
Records
(65)
Barcelona
(62)
Portes
(62)
Escultures
(57)
Mirades al terra
(57)
La tardor
(53)
Primavera
(44)
Finestres
(42)
Mirades al cel
(42)
Modernisme
(40)
Escorces
(36)
Llocs de silenci
(35)
Poblets
(30)
Nens
(29)
Fruites
(26)
França
(24)
la dansa
(23)
Valladolid
(21)
Música
(20)
Aparadors
(19)
Íntimes Llibres
(18)
León
(16)
Ceret
(15)
Ciutats
(15)
Irlanda
(15)
Ponts
(15)
Terrassa
(14)
València
(13)
Màquines
(12)
Balcons
(11)
Lleugeresa
(11)
Orhipean-Ochagavia.
(11)
Madrid
(10)
Nadal
(10)
roques
(10)
Plantes
(9)
Pluja
(9)
Sardenya
(9)
el vi
(9)
Menorca
(8)
Mirades al terra.
(8)
Indignitats
(7)
el foc
(7)
Aitona
(6)
Castrillo de los Polvazares
(6)
Frigilania
(6)
Holi
(6)
Xemeneies
(6)
Mandales
(5)
Montserrat
(5)
Nova York
(5)
Recinte Sant Pau
(5)
Sant Joan les Fonts
(5)
Tossa
(5)
Claustres
(4)
Jardí Botànic
(4)
Ikebana
(3)
M.I.T.
(3)
Montpellier
(3)
Sicilia
(3)
Vehícles
(2)
B/N
(1)
Vídeo.
(1)
11 comentaris:
Una torrada de pa amb oli i pernil, “manjar de dioses”, un interessant reportatge els que ens estàs mostrant Montse, una abraçada
Mmmmmm,quina bona pinta!!!
Ese pan con un buen chorro de aceite puro de oliva ... ummmmh!!!! qué horas para ver esta foto.
Genial
Un abrazo
Que apetitosa está la segunda foto, un gustazo, con el aceitito virgen y... el jamón. Pura Cataluña,un abrazo.
Pan con aceite, qué delicia cuando no existian los regímenes para adelgazar.
Un abrazo
Piedra
Paso a dejarte con todo mi cariño en este domingo, un abrazotedecisivo tan rico como ese pan tostadito con aceite que nos muestras en tu pedazo de imagen.
Me gusta muchisimo también esta serie.
Otro abrazote también para Ramón
Montse això és tota una tesi sobre l'oli. Ja he vist que m'has copiat la torrada, però la meva no era tan d'artesania, sinó del super... però com que l'oli és d'allò més bo, me l'he menjada molt de gust i a més he recordat que, quan era petita ,les llesques de pa torrat eren d'un pa de dos quilos, imaginat!!!
Petons
M. Roser
Qué bueno el reportaje, Montse. Y qué bueno el pan con aceite puro de oliva.
Un abrazo
A mi em dones una llesca de pa torrat com aquesta, amb un rajolí d'oli i em fas feliç ;-)) Què bo que arriba a ser!! Mmmmm
Mmmm.. quines ganes en fas venir,
bon reportatge aquest quens mostres
Una abraçada
Ui aquesta llesca quina bona pintaaaa!
Aquesta foto m'ha encantat!
Publica un comentari a l'entrada