Treus unes imatges amb una llum molt bona, aquesta con te uns colors i textures preciosos, sembla que hagi de sortir un caragol de dintre. Un abraçada Montse
La col d'hivern ben verda amb patates, tot ben xafadet i amb tallicons de cansalada, un excel·lent trinxat...Em porta records d'infantesa. No sé perquè ara està de moda fer-lo amb col blanca, ni punt de comparació. Bona nit i bon profit. M. Roser
9 comentaris:
Treus unes imatges amb una llum molt bona, aquesta con te uns colors i textures preciosos, sembla que hagi de sortir un caragol de dintre. Un abraçada Montse
Caram, si fins sembla maca i tot, si fins i tot venen ganes de posar-la en un test... però de menjar-la no, eh!
Que maca! Fresqueta i bona, doncs jo prou que me la menjaria...
Ai, la col i les carxofes són les úniques hortalisses que no puc amb elles... ara, la resta totes!
Encara que amb una foto així encara m'enganyaries i tot!
No vegis quin Trinxat de Cerdanya faríem!!!
Quina textura i quina llum!
Gràcies, Montse.
És MAGNÍFICA!!!
Patufeeeeeeeeeeet on eeeeeeets???
Vist així m'agrada i tot :)
Una humilde verdura en tu cámara se transforma en arte. Un abrazo.
La col d'hivern ben verda amb patates, tot ben xafadet i amb tallicons de cansalada, un excel·lent trinxat...Em porta records d'infantesa.
No sé perquè ara està de moda fer-lo amb col blanca, ni punt de comparació.
Bona nit i bon profit.
M. Roser
Publica un comentari a l'entrada