Un món de petites il.lusions.

dimecres, d’abril 28

AVUI PA DE DIARI, PERÒ DEL BO.



...I MOLTES GRÀCIES PEL VOSTRE AFECTE, M'HEU FET MOLT FELIÇ!!
D'un forn de la localitat de Simancas.

12 comentaris:

francisca ha dit...

dan ganas de estirar la mano...y probarlo!!

un buen día, Montse

consuelo ha dit...

Mmmm! Avui en dia ja se'n veuren pocs de pans de "veritat"!! Molt guapes!!
Salut!

Carme ha dit...

Avui... què punteta, ni crostonet?

avui t'agafo tot un quadradet d'aquests, que fan pinta que ni ganivet es necesita per tallar-los!

Fernando Santos (Chana) ha dit...

Belas fotogrfias...Excelente....
Um abraço

Mediterráneo ha dit...

Ummmmmmm ¡que rico!

No hay nada como lo tradicional... lo auténtico esta en esos panes.

Me perdí el día de tu Santo, Montse perdóname... anda! Aún con retraso
¡Felicidades!

Un abrazo!
con sabor a pan recién hecho.

Montserrat Sala ha dit...

També fan molt bon aspecte aquestos pans.
Es una imtge que no valorem prou. No tothom la pot gaudir de veritat.
Una abraçada Montse.

Assumpta ha dit...

Mmmmmmmmm ostres, és que jo entro a unes hores que ja tinc gana i aquests pans teus estan mmmmm :-DD

Joana ha dit...

Que bo aquest pa!!!!
Sucat amb tomata i no li cal res més!!!!
Moltes felicitats Montse!amb retard :)

Sara ha dit...

Pero como nos alimentas el alma y la vista, con estas preciosidades de imágenes...¡es un placer!....me imagino hasta su olorcito a pan recién hecho, horneado...
Me cojo un pellizquito de tus panes, y lo pruebo a tu salud.
Abrazotes inmensos

nieves ha dit...

Ya sabes que una de mis grandes aficiones es la cocina, y dentro de tantos campos como se pueden abarcar, uno que me apasiona es la propia elaboración del pan. El algo "mágico" que con agua, harina y levadura puedan salir estas delicias y "creaciones", que has sabido reflejar con la maestría que te caracteriza.

Un abrazo.

Cuspedepita ha dit...

¿Oye, puedo comerme una esquinita de una de estas fotos ? ;-))

Un abrazo

Catarina ha dit...

Se nota, no de esas barras que hay ahora, que si te las comes calientes te quemas, tibia es medio comestible, y si intentas comertela fria es chicle...tienen muy buena pinta...huele a pan tu blog...:)))

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