La llet quallada es posa en aquests contenidors de fusta
Un món de petites il.lusions.
Dades personals
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Arxiu de posts
Etiquetes
colors
(617)
Curiositats
(571)
Art
(210)
Artesanies
(197)
Flors
(184)
Arquitectura
(183)
L'aigua
(166)
Íntimes
(159)
Natura
(123)
El Mar
(115)
Tradicions
(108)
Fusta
(105)
Reflexions
(101)
Pedra treballada
(83)
Animalets
(78)
Desitjos
(73)
L'hort
(70)
Homenatge
(65)
Records
(65)
Barcelona
(62)
Portes
(62)
Escultures
(57)
Mirades al terra
(57)
La tardor
(53)
Primavera
(44)
Finestres
(42)
Mirades al cel
(42)
Modernisme
(40)
Escorces
(36)
Llocs de silenci
(35)
Poblets
(30)
Nens
(29)
Fruites
(26)
França
(24)
la dansa
(23)
Valladolid
(21)
Música
(20)
Aparadors
(19)
Íntimes Llibres
(18)
León
(16)
Ceret
(15)
Ciutats
(15)
Irlanda
(15)
Ponts
(15)
Terrassa
(14)
València
(13)
Màquines
(12)
Balcons
(11)
Lleugeresa
(11)
Orhipean-Ochagavia.
(11)
Madrid
(10)
Nadal
(10)
roques
(10)
Plantes
(9)
Pluja
(9)
Sardenya
(9)
el vi
(9)
Menorca
(8)
Mirades al terra.
(8)
Indignitats
(7)
el foc
(7)
Aitona
(6)
Castrillo de los Polvazares
(6)
Frigilania
(6)
Holi
(6)
Xemeneies
(6)
Mandales
(5)
Montserrat
(5)
Nova York
(5)
Recinte Sant Pau
(5)
Sant Joan les Fonts
(5)
Tossa
(5)
Claustres
(4)
Jardí Botànic
(4)
Ikebana
(3)
M.I.T.
(3)
Montpellier
(3)
Sicilia
(3)
Vehícles
(2)
B/N
(1)
Vídeo.
(1)
13 comentaris:
Es muy chula esta serie de detalles de la producción de queso (parece) en Suiza. Yo destacaría ésta última sobre todo. La nitidez es excelente! Y la luz difícil y muy bien resuelta.!
¿Sabes montse que me estás dando envidia? Esta serie de fotos me parece tan entrañable... Me encanta todo lo rústico. Lo que habla de tradiciones ya casi perdidas y que tanta riqueza aportaban. Cuando veo este temario que nos muestras, me transportas a épocas más serenas: más en contacto con la Naturaleza.
Por otro lado, la calidad de las fotos me parece estupenda. Consigues una nitidez y un colorido magníficos.
Un abrazo.
Montse, L'espiell t'ha atorgat un dels Premio Dardos (si és que el vols). Per molts anys!
Hola, Montse :-)
La madera es siempre cálida y la leche un alimento noble y natural.
La foto es excelente.
Un abrazo.
Antón.
Mai havia vist l'elaboració del formatge d'una forma tan maca :-))
Cada pas és un magnífic detall vist per tu i la teva càmera còmplice :-)
Excel·lent nitidesa i composició, et felicito Montse per aquesta serie de imatges, me han donat ganes de menjar formatge i tot.
Salutacions
Todo un reportaje y unas fotos de lujo un saludo
Caram, ens estàs donant tota una lliçó de formatge artesà. La serie de fotos es molt maca. De moment em quedo amb aquesta última. Felicitats.
La veritat que el procés d'elaboració del formatge és molt interessant, no
fa molt vaig veure un programa que explicava pas a pas, com s'aconsegueix un
formatge d'excel · lent qualitat i natural 100%.
Les teves fotografies ens mostren també aquest procés, quin serà el
resultat? Moltes gràcies per visitarme i comentar la meva fotografia, un
forta abraçada.
Me llama la atención el ajuste? que hay entre la realidad y los colores: la cuajada es blanca, blanca, los recipientes de madera madera, el metal, metal... Pero qué bien esta serie.
muy interesante y bellas fotografias...un saludo desde babylon
Olá Montse, belas fotografias...Bela reportagem...Excelente...
Um abraço
Barcelona es mi passión.
Petons.
Publica un comentari a l'entrada