Un món de petites il.lusions.

dimecres, de juny 11

REFLEXOS

Tot el de fora, incideix en l' interior.

10 comentaris:

Ramon ha dit...

Artística composició, ben acompanyada per l'adhient reflexió.
Una abraçada.

mercè ha dit...

Molt maca aquesta doble visió dels tiradors, amb la lluminositat metalitzada dels reflexes..., i el que dius, és pot aplicar també a les persones.
Un fort petó.

fotosbrujas ha dit...

nos tienes tan acostumbrados a los colores intensos que cuando éstos son tenues, tenemos que pararnos aiterpretar la foto, , esta me gusta un pelin menos,, tiene cierta fuerza por el reflejo pero no me acaba de llenar
un saludo brujo'¡¡¡¡

Fina ha dit...

Els reflexos fisiològics no són tan estètics com els fotogràfics,però són de vital importància, almenys pel món animal : reflex automàtic, acte reflex, reflex condicionat, reflex cutani, reflex d'axó ,reflex de defensa (o nociceptiu), reflex del si carotidi , reflex de prensió , reflex de redreçament ,reflex idiomuscular ,reflex invertit ,reflex miotàtic ,reflex osteotendinós ,reflex pilomotor ,reflex postural ,reflex pupil·lar.

Diria que a vegades l' interior és el reflex del propi interior, sense incidència exterior.És el cas de les malalties congènites...algun dia s'acaben reflectint en diferentes superficies corporals.

Però no ens posem tristos. :-)

Sovint una fotografia i una reflexió arriben en el moment just.

I sinó mireu el planeta com està i nosaltres dins d'ell.
El què li passa al planeta , escalfament en tots els sentits(clima,vagues, guerres...), és per culpa d'algun factor extern ( la Lluna, Venus , Saturn...)o és el propi home qui ho està provocant.

No serà l'home la malaltia congènita del nostre planeta i ara després de molts anys es reflecteix sobre la superficie terrestre?

Ja paro, ja paro. :-)

Una abraçada.

Sara ha dit...

Me alucinas montse! te admiro un montón...como es posible que de objetos que los demás, ni reparamos tú llegues a hacer obras de arte con ellos, eres una artista.Una vez más me encantó.
Un abrazo amiga

Anònim ha dit...

beau graphisme.

alexandra ha dit...

Hola Montse, paseando por acá y admirando tu talento para captar la belleza de los objetos.
Esta foto me encanta.
Un abrazo.

mundo azul ha dit...

Suas fotos são muito interessantes!!!
Beijos de luz...

Anònim ha dit...

Es una imágen llena de curiosidad! Uno no sabe que está dentro y que está fuera. Toda la imágen tiene la misma tonalidad y me resulta agradable!

M.TeReSa ha dit...

Aquesta es de les que m´agraden, els reflexes em porten boja.
Molt maca Montse!!!!
un petonass

Arxiu de posts

Etiquetes

Els amics que em visiten...