Un món de petites il.lusions.

divendres, de gener 18

ESTACIÓ DE TREN

Un detall de la façana Modernista del edifici F.C. de Santander a Bilbao.
Anomenat també com de la "Concordia".
Es va edificar l'any 1898 per l'arquitecte Severino Achúcarro
El Ensanche-Bilbao

9 comentaris:

Anònim ha dit...

Molt maca aquesta foto. la meitat de l'esquerra te les tonalitats del Blanc i Negre, i la de la dreta, aquests colors tan bonics i combinats dels detalls modernistes.
Felicitats.
R.

Anònim ha dit...

Otro buen detalle de imágen urbana. Veo que sacaste provecho de tu visita a Bilbao! ...

Ripley ha dit...

que interesante resulta conocer qué hay detras de aquello que fotografiamos. muchas veces vemos alguna fachada o construccion bonita y ese hecho nos impulsa a apretar el botón pero que agradable es ademas que le cuenten a uno la historia de la foto. Te ha quedado muy bonita montse, muy bien encuadrada y muy bonito el color.

Anònim ha dit...

El colorit em crida poderosament l'atenció juntament amb una composició creo que molt amidada. Molt bonica foto, de debò.
Una salutació

Mel.la ha dit...

M'agraden molt els colors d'aquesta fotografia, quans dies sense visitar-te, que has estat al país vasc?, com la Glòria; quin parell amunt i avall, i jo ja veus, Brna. Brna. Brna. Caldetes, Brna. Brna. Brna. caldetes, ..... i així fins a l'infinit, bono no no em vull queixar, .... a cops canvio de direcció. Petons i fins aviat.

rosavioleta ha dit...

Hola!Después de tanto tiempo,hoy me siento tranquilamente a visitar tu blog y...la primera foto una estación de tren (preciosa foto, por cierto)...será una señal???.Un abrazo enorme, amiga!

Marcel.la ha dit...

Magnifica fotografía, el contrast de colors es precios. Amb uns detalls genials

Gloria Álvarez ha dit...

Ja deia que em sonava, jeje. No vaig trobar el comentari que em deies que anaves a Bilbao. Jo tinc una foto d'aquesta estació però no amb aquest detall... esclar que si retallo... ;)
Vas tenir sort de veure el Guggen de nit i amb reflexos de sol. El meu dia era gris, que va molt bé per segons quines fotos però per aquell edifici no.

Petons.

RUBEN-ENFOKME ha dit...

Buena toma me gusta por su color y encuadre.Saludos

Arxiu de posts

Etiquetes

Els amics que em visiten...