Un món de petites il.lusions.

divendres, de març 25

EL PROCÉS DE L'OLIVA-II


Cofins d'espart per a posar la pasta de la molta.


Llesca de pa torrat per degustar el suc que s'obté de l'oliva un cop molta.

11 comentaris:

Paco Sales ha dit...

Una torrada de pa amb oli i pernil, “manjar de dioses”, un interessant reportatge els que ens estàs mostrant Montse, una abraçada

consuelo ha dit...

Mmmmmm,quina bona pinta!!!

Ángel ha dit...

Ese pan con un buen chorro de aceite puro de oliva ... ummmmh!!!! qué horas para ver esta foto.
Genial
Un abrazo

Semi ha dit...

Que apetitosa está la segunda foto, un gustazo, con el aceitito virgen y... el jamón. Pura Cataluña,un abrazo.

Miguel Bueno ha dit...

Pan con aceite, qué delicia cuando no existian los regímenes para adelgazar.
Un abrazo
Piedra

Sara ha dit...

Paso a dejarte con todo mi cariño en este domingo, un abrazotedecisivo tan rico como ese pan tostadito con aceite que nos muestras en tu pedazo de imagen.
Me gusta muchisimo también esta serie.
Otro abrazote también para Ramón

M. Roser Algué Vendrells ha dit...

Montse això és tota una tesi sobre l'oli. Ja he vist que m'has copiat la torrada, però la meva no era tan d'artesania, sinó del super... però com que l'oli és d'allò més bo, me l'he menjada molt de gust i a més he recordat que, quan era petita ,les llesques de pa torrat eren d'un pa de dos quilos, imaginat!!!
Petons
M. Roser

Elsa ha dit...

Qué bueno el reportaje, Montse. Y qué bueno el pan con aceite puro de oliva.

Un abrazo

Assumpta ha dit...

A mi em dones una llesca de pa torrat com aquesta, amb un rajolí d'oli i em fas feliç ;-)) Què bo que arriba a ser!! Mmmmm

MIESFE - 64 ha dit...

Mmmm.. quines ganes en fas venir,
bon reportatge aquest quens mostres
Una abraçada

El porquet ha dit...

Ui aquesta llesca quina bona pintaaaa!

Aquesta foto m'ha encantat!

Arxiu de posts

Etiquetes

Els amics que em visiten...